top of page
  • Ajuntament de Mollerussa

Listeria monocytogenes en formatge fresc de cabra i barreja d'Andalusia

Actualizado: 4 may 2022

La Conselleria de Salut i Famílies, a través de la Direcció General de Salut Pública i Ordenació Farmacèutica, ha tingut coneixement de la presència de Listeria monocytogenes en formatge fresc, semicurat i curat de cabra i barreja que han estat distribuïts a la província de Màlaga, procedents de l'empresa GERMANS VARGAS JIMENEZ S.L situada a la localitat d'Álora (Màlaga), amb la marca El Llano Jaral, refrigerats, presentats en envasos de 2 kg, 1 kg, 500 gr i 250 gr, i en tots els lots i data de caducitat. L'empresa ha activat el seu protocol de retirada del producte mitjançant comunicació als clients de manera immediata.


Les dades dels productes implicats són:


NOM DEL PRODUCTE: FORMATGE FRESC, SEMICURAT I CURAT DE LLET DE CABRA I BARREJA.

MARCA: EL LLANO JARAL.

PRESENTACIÓ: Envasos de 2 kg, 1 kg, 500 gr i 250 gr.

LOT: TOTS.

DATA DE CADUCITAT: TOTES.

TEMPERATURA: REFRIGERATS.


Concretament els productes han estat distribuïts a les localitats d'Estepona, Alhaurín de la Torre, Mijas, Cártama, Àlora, Màlaga, Manilva, Ronda.


Aquesta informació ha estat traslladada als serveis de control oficial de la província implicada, a fi que es verifiqui la retirada efectiva dels productes afectats dels canals de comercialització.

Amb la informació disponible NO hi ha constància a Andalusia de cap cas notificat associat a aquesta alerta alimentària

Es recomana a les persones que tinguin al seu domicili productes afectats per aquesta alerta, s'abstinguin de consumir-los i els tornin al punt de compra.

En cas d'haver consumit productes del lot afectat i presentar alguna simptomatologia compatible amb listeriosi (vòmits, diarrea o febre), es recomana acudir a un centre de salut i ho posin en coneixement dels professionals sanitaris.

Es pot obtenir més informació en relació a la Listeriosi als següents enllaços:

Informació sobre Listeriosi

Alimentació segura durant l'embaràs


1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page